# 1 Bestel Fildena® 25 / 50 / 100 / 120 / 150 mg online

Fildena_100_mg_nl

Fildena® sildenafil tabletten in Nederland

Generieke: Viagra
Werkzame stof: Sildenafil Citraat dosering 25, 50, 100, 120, 150 mg
Fabrikant: Fortune Healthcare Pvt. Ltd. (India)
Behandeling: Erectiestoornissen
Starttijd: 30-45 minuten
Duur: tot 4-6 uur

bestel-nederland-300x111

Vervaldatum: aangegeven op de blisterverpakking

Fildena® 25 mg goedkope tabletten

Nl_Fildena_25mg_10 Nl_Fildena_25mg_20 Nl_Fildena_25mg_30 Nl_Fildena_25mg_60 Nl_Fildena_25mg_90 Nl_Fildena_25mg_120 Nl_Fildena_25mg_180

De kosten van Fildena® 50 mg in Nederland

Nl_Fildena_50mg_10 Nl_Fildena_50mg_20 Nl_Fildena_50mg_30 Nl_Fildena_50mg_60 Nl_Fildena_50mg_90 Nl_Fildena_50mg_120 Nl_Fildena_50mg_180

De kosten van Fildena® 100 mg online

Nl_Fildena_100mg_10 Nl_Fildena_100mg_20 Nl_Fildena_100mg_30 Nl_Fildena_100mg_60 Nl_Fildena_100mg_90 Nl_Fildena_100mg_120 Nl_Fildena_100mg_180
Fildena® 120 mg Prijs Online

Nl_Fildena_120mg_10 Nl_Fildena_120mg_20 Nl_Fildena_120mg_30 Nl_Fildena_120mg_60 Nl_Fildena_120mg_90 Nl_Fildena_120mg_120Nl_Fildena_120mg_180

De prijs van Fildena® 150 mg tabletten

Nl_Fildena_150mg_10 Nl_Fildena_150mg_20 Nl_Fildena_150mg_30 Nl_Fildena_150mg_60 Nl_Fildena_150mg_90 Nl_Fildena_150mg_120 Nl_Fildena_150mg_180

Fildena® sildenafil tabletten zonder voorschrift


 • Fildena® is een nauwe neef van PDE5-remmers. De naam Fildena® vertegenwoordigt de generieke farmaceutische groep van Fortune Health, een prominent farmaceutisch bedrijf gevestigd in India.
 • Fildena® main treatment is een generiek recept voor mannen die problemen hebben met het bereiken van hun gewenste erectiestoornissen of impotentie. Deze geneesmiddelen zijn ook effectief voor erectiestoornissen of impotentie als gevolg van het gunstige werkzame bestanddeel van sildenafil citraat.
 • U kunt Fildena® één of twee keer per dag als één tablet innemen. Ook kan het worden ingenomen met andere kruidengeneesmiddelen die ginseng, kruiden, Ginkgo Biloba, enz.
 • De aanbevolen dosering zal met uw arts worden besproken tijdens uw evaluatie. Het is raadzaam om uw arts te vragen over de mogelijke bijwerkingen geassocieerd met dit medicijn.

Beschikbare Fildena® Doseringen


Sildenafil Citraat is een universele versie van de drug Fildena®. En meestal wordt het voorgeschreven door artsen, er zijn andere doseringen ook beschikbaar van hetzelfde merk, bijvoorbeeld, 25, 50, 100, 120, 150, 200 mg, die worden gebruikt voor erecties en andere gezondheidsproblemen.

Vilitra.nl Website is een informatieve site die informatie biedt over de meest effectieve geneesmiddelen gebrandmerkt als Fildena®. Deze website is vertrouwd voor het delen van alle betrouwbare kennis over verschillende Fildena® producten. Het medicijn werkt om impotentie of erectiestoornissen te verlichten bij impotente mannen.

Fildena® voor de behandeling van erectiestoornissen


Het onderzoek toonde aan dat wanneer een man geen fysiek plezier kan geven aan zijn partner tijdens geslachtsgemeenschap, en hij geen erectie in zijn penis kan veroorzaken tijdens geslachtsgemeenschap, of hij geen erectie in zijn penis kan handhaven voor een lange tijd, het betekent dat de man ziek is met erectiestoornissen, zoals het kan worden gezegd in medische taal.

Zodra deze ziekte wordt gedetecteerd, blijft de man nadenken over de vraag of het de moeite waard is om zijn vrouw over deze ziekte te onthullen, omdat hij na het horen van deze ziekte begint te voelen wat zijn vrouw zal denken, in de veronderstelling dat de man zichzelf slecht behandelt.

De Universiteit van Californië heeft direct vermeld dat bij deze ziekte de rol van een arts die het juiste advies geeft aan patiënten met erectiestoornissen erg belangrijk is.

De enige arts weet welke andere ernstige ziekte zich in het lichaam van deze patiënt met erectiestoornissen bevindt. Dienovereenkomstig kunnen artsen pillen voor erectiestoornissen opsommen om het probleem van erectiestoornissen in het mannelijk lichaam op te lossen.

Hier tonen we de namen van erectiestoornissen pillen die je eerder in je leven hebt gezien. Avanafil, Sildenafil, Tadalafil, Vardenafil tabletten, al deze tabletten worden gebruikt om het probleem van erectiestoornissen te overwinnen, maar de meest effectieve zijn Fildena® tabletten.

Voordelen van Fildena® tablets


 • Als we het over Fildena® hebben, is dit medicijn betrouwbaar, effectief en van hoge kwaliteit. Zo hebben mannen grote vooruitgang geboekt bij de behandeling van langdurige geslachtsgemeenschap na het nemen van dit medicijn. Er zijn veel meer van dergelijke voordelen van Fildena die hun effectiviteit voor mensen hebben bewezen.
 • Het dagelijks innemen van een enkele dosis Fildena® betekent dat het geleidelijk de ontwikkeling van erectiestoornissen stopt. Omdat het een preventief medicijn is.
 • Dagelijks gebruik van Fildena® verbetert de kwaliteit van het plassen bij lage urinespiegels, omdat het prostaat probleem bij mannen na 45 jaar toeneemt. Hij heeft immers gladde spieren, wanneer de spieren ontspannen zijn, neemt de prostaat in de urethra af.
 • Elke man moet een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen hebben. Zelfrespect bij mannen wordt geassocieerd met sekswerk.
 • Het nemen van pillen met een fieldena PDE5-remmer veroorzaakt een man een golf van vertrouwen en tevredenheid, waardoor hij het beste werkt tijdens geslachtsgemeenschap in zijn leven.

Hoe neem je een Fildena® tablet in?


Kinderen moeten niet sildenafil te nemen, maar soms kan een specialist concluderen dat sildenafil is de beste pil voor de behandeling van de toestand van het kind. Het komt als een tablet Oraal nodig. in het geval dat u Fildena® 100 mg gebruikt om ED te behandelen, moet u zich houden aan de aanwijzingen van uw arts en dus aan de regels tijdens deze rubriek. Accepteer Sildenafil 100 mg die op dingen rekent voordat u intieme relaties aangaat.

Sildenafil moet niet routinematig heel een keer als uurwerk worden vereist. in het geval dat u gewoon expliciete medische aandoeningen hebt of zeker pillen neemt, kan uw arts u begeleiden om Sildenafil minder regelmatig te vereisen. u neemt sildenafil in met of zonder voedsel. In ieder geval, op de off kans dat je gewoon Fildena® pil te nemen met een hoog-vet Avondmaal, de medicatie zal langer duren om erachter te komen. u zult Fildena® pillen te nemen op een ongevulde maag op de off kans dat je gewoon verwachten snelle resultaten die meer duren, maar dit wordt vaak gekenmerkt door hoe energiek een persoon is. Over het algemeen is de voorgestelde portie 50 mg.

Werkmodus van Fildena®


 • Sildenafil Citraat is de dynamische bevestiging in Fildena® tablet en beschikt over een plaats met de categorie van fosfodiësterase type 5 remmers. Het werkt binnen de behandeling van erectiestoornissen door het verbeteren van de bloedvaten naar de penis door het losmaken van de spieren van de penis. bij mannen.
 • Deze uitgebreide bloedbaan kan een erectie veroorzaken. Sildenafil behandelt PAH door de aderen in de longen te vernauwen om het bloed gemakkelijk te laten stromen. Sildenafil wordt gewoon genomen door volwassenen; kinderen moeten het niet nemen. Sildenafil wordt tijdens het verzamelen van geneesmiddelen fosfodiësterase (PDE) – remmers genoemd. Fildena® online wordt duidelijk gebruikt voor de behandeling van erectiele problemen en mag niet worden gebruikt om erectiestoornissen te herstellen of te verhogen verlangen. Deze verbinding helpt mannen met het bereiken van de penis erectie en ondersteunt vooruitgang tijdens het moment van geslachtsgemeenschap.
 • Geëxpandeerde gasniveaus verbeteren de bloedstroom naar de aderen van de penis, wat uiteindelijk leidt tot een erectie van de penis. Hogere porties zullen binnenkort beginnen om meer geaard penis erecties bezitten. De verbeterde leeftijd van cGMP veroorzaakt een toename in de maat van bloed in de penis en verschijnt tijdens een hardere erectie.

Wat voor soort pillen zijn in Fildena®?

De klasse waaronder het komt is PDE5-remmers. Sildenafil is aanwezig als basisingrediënt in Fildena®.

Wanneer is de beste tijd om Fildena® in te nemen?

Fildena® is mannen een van de beste impotentie behandeling. Het is een medicamenteuze behandeling. De pil van Fildena® moet een uur voor de seksuele intimiteit worden ingenomen. Water is het beste oplosbaar voor het snel oplossen van het geneesmiddel in de bloedbaan.

Is het veilig om Fildena® tijdens de zwangerschap in te nemen?

Fildena® betreft de groep geneesmiddelen die bètablokkers worden genoemd. Als genomen door zwangere vrouwen tijdens het tweede en derde trimester van het moederschap, is Fildena® daadwerkelijk vermeld om letsel aan komende kinderen veroorzaken. In het geval van zeer hoge bloeddruk, Fildena® verwijdert vloeistof uit bloedvaten, waardoor de spanning in hen vermindert.

Beperkingen op het gebruik van het medicijn Fildena®:

 • Manifestaties van allergische reacties op de ingrediënten van het product;
 • Beperkingen op lichamelijke en seksuele activiteit;
 • Het innemen van nitraten in welke vorm dan ook is onverenigbaar met het gebruik van Fildena®;
 • Met een neiging tot bloeden;
 • Met uitgesproken schendingen van het werk van interne organen.

Bijwerkingen van Fildena®


Zeer vaak

 • hoofdpijn,
 • migraine

Vaak

 • duizeligheid
 • gezichtsstoornissen (matig en kortdurend, voornamelijk
  uitgedrukt door een schending van kleurperceptie, evenals toegenomen
  gevoeligheid voor licht of “wazig” zicht)
 • “rush” van bloed in het gezicht
 • neusverstopping, griepachtig syndroom
 • indigestie

Zelden

 • mydriasis, conjunctivitis, fotofobie, pijn in de ogen, bloedingen in de ogen,
  cataract
 • tinnitus, oorpijn
 • kortademigheid, hoesten, laryngitis, faryngitis, sinusitis, bronchitis, astma
  bronchiën
 • palpitaties, tachycardie, syncope, lage bloeddruk,
  orthostatische arteriële hypotensie, perifeer oedeem, ischemie
  myocardinfarct, cerebrale vasculaire trombose, vertraging van de volgende
  hartfalen, hartfalen, afwijkingen van de norm
  op een elektrocardiogram, atrioventriculair blok, angina,
  hartspierziekte
 • droge mond, dorst, braken, stomatitis, gingivitis, glossitis, dysfagie,
  slokdarmontsteking, gastritis, gastro-enteritis, colitis, rectale bloeding
 • pijn op de borst, algemene zwakte
 • lage rugpijn
 • jicht
 • artralgie, myalgie, peesruptuur, tendovaginitis, myasthenia gravis, synovitis,
  artritis, artrose
 • ataxie, neuralgie, neuropathieën, paresthesie, trillen, depressie,
  slaperigheid, slapeloosheid, slaapstoornissen, verminderde reflexen, hypesthesie
 • urticaria, herpes simplex, huiduitslag, jeuk,
 • zweten, huidzweren, contactdermatitis
 • cystitis, nycturie, frequent urineren, urine-incontinentie
 • zwelling van de borstklieren, schending van de ejaculatie, zwelling van de geslachtsorganen en

anorgasmie

 • anemie, leukopenie
 • hyperglycemie, hypoglykemie, hyperurikemie, hypernatriëmie
  Zelden
 • cerebrovasculaire aandoeningen, syncope
 • doofheid
 •  myocardinfarct, atriumfibrilleren
 •  arteriële hypertensie
 •  bloedneus