Tadalista® 2.5 mg Tadalafil tabletten in Nederland

Tadalista 2.5 mg

Tadalista® 2.5 mg online kopen

Generieke: Cialis
Werkzame stof: Tadalafil dosering 2.5 mg
Fabrikant: Fortune Healthcare Pvt. Ltd. (India)
Behandeling: Erectiestoornissen
Starttijd: 30-60 minuten
Duur: tot 36 uur

bestel-nederland-300x111

Vervaldatum: aangegeven op de blisterverpakking

Prijs voor Tadalista® 2.5 mg in Nederland

Nl_Tadalista_2.5mg_12 Nl_Tadalista_2.5mg_20 Nl_Tadalista_2.5mg_32 Nl_Tadalista_2.5mg_60 Nl_Tadalista_2.5mg_92 Nl_Tadalista_2.5mg_120 Nl_Tadalista_2.5mg_180

Tadalista® 2.5 mg te koop


Tadalista® 2.5 mg is een geneesmiddel voor erectiestoornissen, die wordt gebruikt om het probleem van impotentie en erectie bij mannen in de minimale dosering van de fabrikant te behandelen. Dit is een geavanceerde geneeskunde die wijdverspreid is en werkt met de oorzaak van het probleem om u te voorzien van een volledig en bevredigend resultaat in een korte tijd. Als u op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare behandeling, raadpleeg dan vandaag nog uw arts en begin met het innemen van Tadalista® 2.5 mg. Dit is een veilig en betrouwbaar medicijn dat goed werkt en u in staat stelt om langer en beter bij uw partner te blijven zonder zich zorgen te maken over prestaties.

Tadalista® 2.5 mg online de apotheek Vilitra.nl


Tadalista® 2.5 mg is een geavanceerde erectiestoornissen medicatie die goed werkt en behandelt het probleem van de erectie bij mannen met bevredigende resultaten. Dit wordt bereikt door een dosis tadalafil als actieve en belangrijkste ingrediënten te gebruiken. Tadalafil is een drug van de inhibitor klasse van PDE 5 die door bloedstroom te regelen en te verbeteren werkt. De penis blijft opgewonden en hard zolang het een constante stroom van bloed ontvangt tijdens seksuele intimiteit. Wanneer de penis rechtop wordt, ontvangt het een constante bloedstroom en houdt het stevig en rechtop, zodat u langer en beter kunt meegaan. Lees de beoordelingen van Tadalista® 2.5 mg op https://vilitra.nl om hetzelfde beter te begrijpen.

Tadalista® 2.5 mg gebruiken-instructies


Neem één dosis Tadalista® 2.5 mg volgens het voorschrift en verander nooit zelf de dosering of overdosis. Het kan ook met of zonder voedsel worden ingenomen. Maar voor optimaal gebruik wordt aanbevolen om het na een lichte maaltijd of op een lege maag in te nemen. Het werkt met het onderliggende probleem en geeft u volledige verlichting dan alle andere erectiestoornissen medicijnen beschikbaar op de markt. Neem de Tadalista® 2.5 mg tablet ten minste een uur voor geslachtsgemeenschap, zodat u kunt genieten van spontaniteit voor maximaal 5 uur. Raadpleeg uw arts ongeveer hetzelfde.

Bijwerkingen van Tadalista® 2.5 mg


Bijwerkingen van Tadalista® 2.5 mg zijn:

 • hoofdpijn,
 • misselijkheid,
 • verstopte neus,
 • opvliegers,
 • diarree,
 • maagklachten.

Van deze bijwerkingen is bekend dat ze zich binnen korte tijd manifesteren en op lange termijn meestal verdwijnen. Raadpleeg uw arts ongeveer hetzelfde als u ze in een extreme vorm tegenkomt.

Contra-indicaties voor Tadalista® 2.5 mg


De fabrikant raadt niet aan Tadalista® 2.5 mg in te nemen bij patiënten met:

 • ernstige chronische pathologieën;
 • convulsieve aanvallen;
 • acute ziekten;
 • leeftijd tot 18 jaar;
 • lactose-intolerantie;
 • allergie voor elk onderdeel van de samenstelling;
 • nierfalen in het eindstadium.

Het is belangrijk om rekening te houden met de contra-indicaties die verband houden met het gevaar van geslachtsgemeenschap zelf. Artsen waarschuwen bijvoorbeeld voor de noodzaak om seks tot 3-6 maanden na het lijden van cardiovasculaire Rampen (hartaanval, beroerte), verwondingen en chirurgische ingrepen aan het seksuele orgaan op te geven. Bij aangeboren afwijkingen van de structuur van de penis moet de remedie voorzichtig worden gebruikt.

Terwijl u tadalafil neemt, moet u weigeren:

 • nitraten en nitrieten;
 • donors van stikstofmonoxide;
 • remmers van het CYP3A4-iso-enzym;
 • medicijnen voor arteriële hypertensie.

Er is bewijs van een afname van de verteerbaarheid van de actieve component bij het gelijktijdig innemen van het medicijn en grapefruitsap.

Beschikbare Tadalista® Doseringen


De fabrikant produceert het geneesmiddel Tadalista® in verschillende doseringen. De aanbevolen aanvangsdosis is één tablet van 10 mg vóór geslachtsgemeenschap. Als het effect van deze dosis te zwak is, kan uw arts de dosis verhogen tot 20 mg Tadalista®. Als u dit geneesmiddel dagelijks inneemt, kan uw arts in de regel een lagere dosis van 2.5 tot 5 mg per dag voorschrijven. Tadalista® tabletten zijn bedoeld voor oraal gebruik. Doseringen beschikbaar voor verkoop op Vilitra.nl:

Behandeling van erectiestoornissen met Tadalista® 2.5 mg


 • Erectiestoornissen is een veel voorkomend probleem dat mannen worden geconfronteerd vandaag. Het goede nieuws is dat mensen met dit probleem vele manieren kunnen vinden om het te overwinnen en een gelukkig, gezond en seksueel leven te leven.
 • Erectiestoornissen is een probleem dat de meeste mannen worden geconfronteerd op een bepaald punt in hun leven. Erectiestoornissen is een aandoening waarbij een man de penis niet langer dan nodig in een rechtopstaande toestand kan houden. Dit is geen reden tot bezorgdheid als dit van tijd tot tijd gebeurt. Als een man problemen ondervindt met een erectie terwijl hij met zijn vriendin uit is, wordt het aanbevolen om een arts te raadplegen voor erectiestoornissen. Als je hulp nodig hebt, zijn er twee opties.
 • Volgens tal van studies, impotentie komt vaker voor bij mensen ouder dan 50 jaar. Impotentie brengt je leven niet in gevaar. Dit is echter een ernstig probleem dat uw gezondheid en levensstijl kan beïnvloeden. Hierdoor zal het moeilijk zijn voor u om gelukkig te zijn met uw partner. Dit heeft geleid tot veel scheidingen. Dit is niet de enige reden om deze kwestie serieus te nemen.
 • Erectiestoornissen kunnen leiden tot andere problemen. Omdat een erectie afhankelijk is van een gezonde bloedcirculatie in de penis, zal als de kwaliteit van de bloedcirculatie onvoldoende is, het hele systeem worden verstoord. Veel mensen die problemen hadden met erectie ontwikkelden later nierproblemen, arteriële congestie, diabetes, hoge bloeddruk en andere gezondheidsproblemen. Als u deze aandoening heeft, moet u een gekwalificeerde Erectiestoornissen-arts raadplegen.