# 1 Bestel Vidalista® 5/10/20/40/60mg online

Vidalista 20

Vidalista® 5 / 10 / 20 / 40 / 60 mg online kopen

Generieke: Cialis
Werkzame stof: Tadalafil dosering 5/10/20/40/60mg
Fabrikant: Centurion Laboratories (India)
Behandeling: Erectiestoornissen
Starttijd: 30-60 minuten
Duur: tot 36 uur

bestel-nederland-300x111

Vervaldatum: aangegeven op de blisterverpakking

 

 

Beschrijving van het geneesmiddel Vidalista®


Vidalista® is een algemeen gebruikt geneesmiddel voor de behandeling van mannelijke seksuele stoornissen zoals erectiele disfuncties. Vidalista® bevat de werkzame stof Tadalafil. Tadalafil ontspant spieren van de bloedvaten en verbetert de bloedstroom naar bepaalde gebieden van het lichaam. Vidalista® (Tadalafil) wordt meestal voorgeschreven om erectiestoornissen (impotentie) en symptomen van goedaardige prostaathypertrofie (vergrote prostaat) te behandelen. Tadalafil behoort tot een klasse geneesmiddelen die PDE5-remmers worden genoemd. Het werkt bij de behandeling van erectiestoornissen door de werking van PDE5 te remmen om de afbraak van cGMP in de penis te voorkomen. Verhoogde niveaus van cGMP leiden tot gladde spierontspanning waardoor de bloedstroom wordt verbeterd om een erectie te produceren. Vidalista® helpt mannen bij het krijgen en houden van erecties tijdens fysieke stimulatie. Het geneest echter geen erectiestoornissen, noch verbetert het libido van een man. Vidalista® is de snelste keuze voor uw stevige erectie. Ze hebben in 10-15 minuten opgetreden.

Recensie van de Vidalista® drug?

 • Het wordt gebruikt om penisaandoeningen en gebrek aan erectie te behandelen, algemeen aangeduid als impotentie of ED. Vidalista® is een van de meest krachtige geneesmiddelen die PDE-5 Remmen.
 • Met de generieke Tadalafil, die momenteel een van de meest energetisch werkzame stoffen is, kunnen Vidalista®-tabletten u voorzien van een erectie van de penis die ongeveer 24-36 uur duurt.
 • Vervaardigd en op de markt gebracht door Centurion Laboratories, worden de pillen meestal genomen door degenen die lijden aan ernstige gevallen van ED.

Wat doet Vidalista®?

 • Orale Vidalista® ED pillen brengen over penile hardheid en de lang aanhoudende hardere erecties voor het doordringen van de vagina.
 • Het gebruik van de pillen zal ervoor zorgen dat uw seksuele relatie en gelukzaligheid worden hersteld ondanks dat u de ED-stoornis.
 • Zijnd een machtige PDE-5 hormooninhibitor verhogen de drugs de stroom van bloed binnen de slagaders van de penis waardoor meer bloed door hen stroomt.
 • U bent niet om de dosering van de pillen plotseling veranderen omdat dit zou kunnen gewas in de bijwerkingen.

Wie moet Vidalista® gebruiken?

Er zijn veel redenen voor mensen om stress te hebben; een van die redenen is erectiestoornissen. Het onvermogen om een stijve te krijgen tijdens geslachtsgemeenschap heeft velen een ziel verontrust.

Maar verschillende lichamen reageren uniek op de medicijnen; een pil kan niet genoeg zijn om verschillende soorten lichaamstypen te helpen. Een van de meest gerenommeerde geneesmiddelen om te genezen is ongetwijfeld Vidalista®.

Niet alleen vandaag, erectiestoornissen hebben mannen sinds de oudheid verontrust. Er zijn veel inspanningen gedaan om deze kwaal uit te roeien; verschillende generaties kwamen met verschillende remedies. Toch blijft erectiestoornissen een raadsel dat de beste wetenschapswizards in de war heeft gebracht.

Er zijn ook een overvloed aan misvattingen over erectiestoornissen. De meeste mensen denken dat het te wijten is aan de leeftijd en dat het nooit kan gebeuren met de jongeren. Ze hebben het mis. Sommige mensen geloven ook dat erectiestoornissen met de tijd zullen verdwijnen; nogmaals, ze hebben het mis.

Veel mensen overwegen niet eens om naar de dokter te gaan vanwege de verlegenheid en het sociale stigma. Maar vandaag is onze cultuur veel kwalen openlijk gaan accepteren, waaronder erectiestoornissen.

 • Mensen, op het vinden van uit te vinden als een persoon heeft erectiestoornissen, zijn meer de neiging naar behandeling dan ooit in plaats van berisping van de lijder.
 • Abelit er is geen remedie gevonden die erectiestoornissen kan overwinnen, er zijn een aantal fenomenale medicijnen die u kunnen helpen een stevige erectie te krijgen en laat je seks hebben net als een gezond persoon.

Hoe lang duurt het voordat u de effecten van Vidalista® kunt voelen?

 • Vidalista® is langs triggering agent die doet nemen de langste tijd om de gewenste effecten op uw penis erecties.
 • Het gebruik van het geneesmiddel moet worden gedaan ten minste 45 minuten tot een uur voor het naar bed gaan met uw partner.
 • Dit hangt ook tot op zekere hoogte af van de dosering en het algemene innamecapaciteit van generieke Sildenafil in uw bloed.
 • Hoe hoger de dosering hoe meer is de tijd die nodig is voor uw penis om te beginnen met het verkrijgen van de hardere erecties.

Gebruik van Vidalista®


Het primaire doel van Vidalista® is het verminderen van erectiestoornissen. Maar Vidalista® is nuttig in meer dan één voorwaarden. Het is meer een multi-profiterend medicijn, als je mag.

Bekijk hieronder de ondersteunende verdiensten van Vidalista®:

  • Erectiestoornis
  • Depressie die wordt veroorzaakt door erectiestoornissen
  • Secundaire indicatie
  • Pulmonale hypertensie (PAH)
  • Longoedeem op grote hoogte
  • Benigne prostaathyperplasie (BPH)

Mannen Seksuele problemen zijn anders dan vrouwen problemen. Het vereist verschillende zorg en behandeling, maakt niet uit hoe vergelijkbaar het lijkt. Als u wordt geconfronteerd met het probleem van impotentie en kan een erectie niet handhaven voor de gewenste tijd tijdens seksuele intimiteit met uw partner, is het raadzaam om een arts te raadplegen en beginnen met het schrijven van een Recept zo snel mogelijk. Het mannelijke seksuele probleem van erectiestoornissen is een chronisch probleem dat zowel fysiek als mentaal van invloed is. Maar als je hiervoor in een eerder stadium zorgt, zul je waarschijnlijk geen serieuze uitkomst tegemoet zien.

Ondanks het feit dat er veel geneesmiddelen op de markt zijn, wordt het aanbevolen om een arts te raadplegen om een geschikt medicijn te kiezen. Als u op zoek bent naar een krachtig geneesmiddel dat een langer blijvend effect zal hebben, raadpleeg dan uw arts en begin met het innemen van het geneesmiddel Vidalista®.

Vidalista® is een bekende en betrouwbare remedie voor de behandeling van erectiestoornissen bij mannen. Het werkt goed en biedt een betere verlichting en het gewenste resultaat in een korte periode van tijd dan andere ED medicatie.

Vidalista® bij de behandeling van erectiestoornissen (ED)

Als u lijdt aan een dergelijke erectie probleem, raadpleeg uw arts vandaag en beginnen met het nemen van Vidalista® om seksuele activiteit te verbeteren en krijgen meer plezier zonder zorgen. Lees de Vidalista® beoordelingen om hetzelfde beter te begrijpen. Dit is een veilig en betrouwbaar medicijn.

Vidalista® wordt geproduceerd in India door het bekende farmaceutische bedrijf Centurion Lab, en wordt ook wereldwijd geëxporteerd vanwege bewezen resultaten en effectiviteit. Lees de Vidalista® reviews vilitra.nl om hetzelfde beter te begrijpen en er het beste van te maken. Dit is een veilig en betrouwbaar medicijn.

Het geneesmiddel Vidalista® maakt gebruik van een actieve dosering van tadalafil, omdat het de belangrijkste en actieve ingrediënt in de behandeling van erectieproblemen bij mannen. Dit is een door de FDA goedgekeurde drug die, met geavanceerde mogelijkheden, de onderliggende oorzaak beïnvloedt en het op natuurlijke wijze behandelt, zonder dat u verslaafd raakt. https://vilitra.nl Als u zich zorgen maakt over de betrouwbaarheid van het medicijn, moet worden opgemerkt dat dit een medicijn is dat medische tests heeft doorstaan en is goedgekeurd voor gebruik in verschillende tests voordat het publiek beschikbaar wordt. Raadpleeg uw arts ongeveer hetzelfde.

Vidalista® is een beproefd en veilig ED medicijn dat goed werkt en in korte tijd het gewenste resultaat oplevert. In tegenstelling tot andere ED medicijnen, Vidalista® elimineert de oorzaak van het probleem en lost het probleem met een erectie veel sneller en natuurlijker. Hij gebruikt een actieve dosering van de drug Tadalafil om een erectieprobleem te behandelen. Tadalafil behoort tot de klasse van PDE 5 geneesmiddelen die werken door verstopte slagaders te verwijderen en spieren en weefsels uitgebreid te houden. Het verhoogt ook de concentratie van cGMP en stikstofmonoxide in het lichaam, zodat de spieren en weefsels rond het bekkengebied ontspannen blijven.

Wanneer de spieren en weefsels ontspannen, helpt het om bloed in de penis te pompen, waardoor het mobieler en responsiever wordt. Wanneer bloed de penis binnenkomt tijdens seksuele intimiteit, wordt het daar gevangen onder druk en houdt de penis hard en rechtop voor de gewenste tijd. Hierdoor heb je het volste vertrouwen in je partner en geniet je er lang van. Dit is een eenmalige oplossing voor alle problemen met een erectie. Lees de Vidalista® beoordelingen om hetzelfde beter te begrijpen.

Vidalista® release form

Vidalista® is verkrijgbaar in de vorm van tabletten die snel met een glas water kunnen worden weggespoeld. Neem één dosis volgens het voorschrift, zonder te kauwen of de tablet te breken. Het wordt aanbevolen om de tablet alleen in de opgegeven dosering in te nemen en nooit de dosering te wijzigen zonder een arts te raadplegen. U kunt het ook met of zonder maaltijd innemen. Als u snellere resultaten wilt, neem het dan na een lichte maaltijd of op een lege maag om het gewenste resultaat te krijgen.

Hoe het medicijn Vidalista® in te nemen?

Het begint te werken op het moment dat je het neemt, en begint te werken binnen 40-50 minuten na het nemen van de pil. Na het nemen van het, kunt u gemakkelijk genieten van spontaniteit voor maximaal 4-5 uur. Neem Vidalista® nooit in na een zware of vette maaltijd, omdat dit het proces vertraagt. Het is raadzaam om een arts te raadplegen voordat u het geneesmiddel inneemt. Vidalista® is een veilig en betrouwbaar medicijn dat op het afgesproken tijdstip het gewenste resultaat zal opleveren, zonder afhankelijkheid bij u te veroorzaken. Raadpleeg uw arts ongeveer hetzelfde.

Vidalista® g is een veilig en betrouwbaar medicijn dat goed werkt en in korte tijd de gewenste verlichting biedt. Het heeft echter bepaalde bijwerkingen die u wel of niet kunt tegenkomen tijdens de medicatieperiode. Deze bijwerkingen kunnen variëren van mild tot ernstig. Dit hoeft niet per se te gebeuren, maar het wordt aanbevolen om hiermee rekening te houden als toekomstige voorzorgsmaatregelen.

Prijs voor Vidalista® 5mg in Nederland

Pakket Prijs Per pil Bestelling
5mg×10 tablet 36.63 3.66 Voeg aan winkelwagen toe1
5mg×20 tablet 41.21 2.06 Voeg aan winkelwagen toe1
5mg×30 tablet
Viagra Soft 100mg x 4 pills
45.80 1.53 Voeg aan winkelwagen toe1
5mg×60 tablet
Viagra Soft 100mg x 4 pills
73.31 1.22 Voeg aan winkelwagen toe1
5mg×90 tablet
Viagra 100mg x 10 pills
91.64 1.02 Voeg aan winkelwagen toe1
5mg×120 tablet
Viagra 100mg x 20 pills
100.81 0.84 Voeg aan winkelwagen toe1
5mg×180 tablet
Gratis AirMail verzending
Viagra 100mg x 20 pills
131.92 0.73 Voeg aan winkelwagen toe1

Prijs voor Vidalista® 10mg in Nederland

Pakket Prijs Per pil Bestelling
10mg×10 tablet 36.63 3.66 Voeg aan winkelwagen toe1
10mg×20 tablet 45.80 2.29 Voeg aan winkelwagen toe1
10mg×30 tablet
Viagra Soft 100mg x 4 pills
54.97 1.83 Voeg aan winkelwagen toe1
10mg×60 tablet
Viagra Soft 100mg x 4 pills
91.64 1.53 Voeg aan winkelwagen toe1
10mg×90 tablet
Viagra 100mg x 10 pills
109.98 1.22 Voeg aan winkelwagen toe1
10mg×120 tablet
Viagra 100mg x 20 pills
123.74 1.03 Voeg aan winkelwagen toe1
10mg×180 tablet
Gratis AirMail verzending
Viagra 100mg x 20 pills
165.00 0.92 Voeg aan winkelwagen toe1

Prijs voor Vidalista® 20mg in Nederland

Pakket Prijs Per pil Bestelling
20mg×10 tablet 39.38 3.94 Voeg aan winkelwagen toe1
20mg×20 tablet 45.80 2.29 Voeg aan winkelwagen toe1
20mg×30 tablet
Viagra Soft 100mg x 4 pills
54.97 1.83 Voeg aan winkelwagen toe1
20mg×60 tablet
Viagra Soft 100mg x 4 pills
91.64 1.53 Voeg aan winkelwagen toe1
20mg×90 tablet
Viagra 100mg x 10 pills
114.57 1.27 Voeg aan winkelwagen toe1
20mg×120 tablet
Viagra 100mg x 20 pills
128.32 1.07 Voeg aan winkelwagen toe1
20mg×180 tablet
Gratis AirMail verzending
Viagra 100mg x 20 pills
183.00 1.02 Voeg aan winkelwagen toe1

Prijs voor Vidalista® 40mg in Nederland

Pakket Prijs Per pil Bestelling
40mg×10 tablet 41.23 4.12 Voeg aan winkelwagen toe1
40mg×20 tablet 50.38 2.52 Voeg aan winkelwagen toe1
40mg×30 tablet
Viagra Soft 100mg x 4 pills
68.72 2.29 Voeg aan winkelwagen toe1
40mg×60 tablet
Viagra Soft 100mg x 4 pills
114.57 1.91 Voeg aan winkelwagen toe1
40mg×90 tablet
Viagra 100mg x 10 pills
144.82 1.61 Voeg aan winkelwagen toe1
40mg×120 tablet
Viagra 100mg x 20 pills
165.00 1.37 Voeg aan winkelwagen toe1
40mg×180 tablet
Gratis AirMail verzending
Viagra 100mg x 20 pills
206.26 1.15 Voeg aan winkelwagen toe1

Prijs voor Vidalista® 60mg in Nederland

Pakket Prijs Per pil Bestelling
60mg×10 tablet 43.05 4.30 Voeg aan winkelwagen toe1
60mg×20 tablet 64.14 3.21 Voeg aan winkelwagen toe1
60mg×30 tablet
Viagra Soft 100mg x 4 pills
82.48 2.75 Voeg aan winkelwagen toe1
60mg×60 tablet
Viagra Soft 100mg x 4 pills
137.49 2.29 Voeg aan winkelwagen toe1
60mg×90 tablet
Viagra 100mg x 10 pills
165.00 1.83 Voeg aan winkelwagen toe1
60mg×120 tablet
Viagra 100mg x 20 pills
192.50 1.60 Voeg aan winkelwagen toe1
60mg×180 tablet
Gratis AirMail verzending
Viagra 100mg x 20 pills
247.52 1.38 Voeg aan winkelwagen toe1

Dosering van Vidalista®


Iedereen kan een andere reactie hebben op Vidalista®. Aldus hebben de fabrikanten dit medicijn met variërende opties van dosering geproduceerd om één van overdosering te vermijden.

Zoals u hierboven kunt zien, is er een nummer dat de naam Vidalista® blijft. Dit getal is het vermogen van de dosis. Bijvoorbeeld, zou Vidalista®-80 betekenen dat de dosering van 80mg is.

Vidalista® certificaat


Certificate_Vidalista_20

Bijwerkingen van Vidalista®


De Vidalista® tablet zal niet bij alle patiënten vergelijkbare bijwerkingen hebben.

Een allergie of een lagere affiniteit voor Vidalista® betekent dat u ernstige bijwerkingen kunt hebben bij een kleine overdosis.

Zelfs patiënten die Vidalista®-tabletten voor het eerst gebruiken, kunnen ook enkele milde of matige bijwerkingen ervaren.

Lijst van bijwerkingen van Vidalista® tabletten:

 • Hoofdpijn
 • Hoogtevrees
 • Braken
 • Diarree
 • Misselijkheid
 • Rugpijn
 • Problemen met slapen
 • Ademhalingsproblemen
 • Flushing
 • Jeukende
 • Roodheid van het gezicht
 • Bleek gezicht
 • Spijsverteringsproblemen
 • Priapisme

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik van Vidalista®


Door een regelmatige dosis generic Vidalista® voor te schrijven, moet u ook duidelijk begrijpen welke voorzorgsmaatregelen u moet nemen bij gebruik.

Gemiste dosis
Natuurlijk kunt u de dosis overslaan, maar zorg ervoor dat deze zo klein mogelijk is.

Uzelf beperken tot het veranderen van de dosis
Het is mogelijk dat de dosis Vidalista® die u momenteel wordt voorgeschreven, niet de gewenste hardheid in uw erectie laat zien. Maar dit geeft u niet het recht om een hogere dosis te nemen, en hetzelfde moet alleen worden gedaan op aanbeveling van een arts na het evalueren van bepaalde situaties.

Lever, nier-en hartproblemen

Degenen die operaties aan het hart, de lever en de nieren hebben ondergaan, of degenen die over een paar maanden een ernstige operatie aan deze organen zullen ondergaan, moeten hierover praten en de arts informeren.

Welke mensen lopen een maximaal risico voor Vidalista®?

 • Beperk uzelf tot een regelmatige dosis Vidalista® als u allergisch bent voor veelvoorkomende tadalafil, het belangrijkste ingrediënt van de tabletten.
 • Ook in gevaar zijn degenen die een plotselinge daling van de bloeddruk ervaren.
 • Die patiënten die nierdialyse ondergaan, moeten afzien van het gebruik van het geneesmiddel.
 • Mensen met een medische geschiedenis die cardiale ischemie, beroerte of een ernstige hartziekte vertoont, mogen Vidalista® niet gebruiken voor de behandeling van ED.
 • De mensen met retinitis pigmentosa staan ook op de lijst van kwetsbare mensen die zouden moeten vermijden het nemen van een regelmatige totale dosis tadalafil.
 • Ken deze voordelen van het nemen van Vidalista® orale tabletten.

Vidalista® tabletten voor de behandeling van ED geven u de volgende voordelen

 • Gemakkelijker beschikbaarheid van geneesmiddelen in de meeste online portals en offline drogisterijen
 • Lage Kosten Generieke Tadalafil u zonder recept kunt
 • Omdat het een FDA-gegarandeerde pil, hoeft u niet om de kwaliteit van hun actie te overwegen, gekocht van een legale bron.

Zijn er risico’ s verbonden aan een overdosis Vidalista®?

 • Artsen en artsen zullen natuurlijk patiënten informeren over een gevaarlijke overdosis van de generieke tadalafil, die bij sommige patiënten gevaarlijk kan zijn.
 • Mensen met een allergische neiging tot generieke tadalafil mogen niet eens nadenken over het gebruik van Vidalista®-tabletten voor de behandeling van ED.

Voordelen van het online bestellen van Vidalista® in Vilitra.nl


Vilitra.nl garandeert haar klanten de volgende voordelen:

 • Goedkope prijzen voor wholesale orders
 • Gegarandeerde kortingen
 • Eenvoudiger en probleemloos online kopen
 • Een breed scala aan betalingsmogelijkheden